Acest site nu prelucreaza date cu caracter personal!
Foloseste fisiere de tip cookie atat ale noastre cat si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor nostri o experienta de navigare mai simpla si mai rapida!De accord

Termeni si conditii

Prezentul document prin continutul sau pune la dispozitia tertilor utilizatori Regulamentul privind termenii si conditiile de utilizare a site-ului LoveLeather.ro

Administratorul site-ului LoveLeather.ro isi rezerva dreptul de a modifica in orice moment continutul acestui acord, fara notificarea prealabila a persoanelor care il utilizeaza, denumite in continuare „Utilizatori”. Utilizatorii vor avea acces permanent la termenii si conditiile de utilizare a serviciilor, pentru a le putea consulta in orice moment.

Înregistrarea online sau plasarea de comenzi semnifică acceptul tău în ceea ce privește termenii și condițiile de utilizare, și de aceea te rugăm să citești cu atenție.
Utilizarea site-ului (incluzând accesul, navigarea și cumpărarea produselor de pe acest site) constituie un acord implicit de respectare a termenilor și condițiilor enunțate în cuprinsul prezentului document cu toate efectele și consecințele ce decurg din acesta.
Conținutul site-ului și drepturile de proprietate intelectuală
Conținutul acestui site nu poate fi utilizat, reprodus, distribuit, transmis, expus, în alte scopuri decât cele expres și legal permise. Extragerea oricăror informații urmată de orice utilizare în scop comercial care depășește sfera copiei private reglementate de lege sau pentru vânzare ori licențiere și fără a avea în prealabil un consimțământ scris al titularilor drepturilor de proprietate constituie o încălcare a termenilor și condițiilor. Ești, de asemenea, de acord să nu afectezi și interferezi în vreun fel cu elementele de securitate ale site-ului, cu elementele care previn sau restricționează utilizarea, copierea unui conținut sau elemente care întăresc limitele de utilizare a site-ului sau a conținutului acestuia.


CUM CUMPAR
Pe langa achizitionarea produselor prin intermediul magazinului online oferim și posibilitatea de face comenzi și prin intermediul telefonului sau prin e-mail. Trebuie să ne furnizați codul produselor solicitate, cantitatea din fiecare,culoare,marime și toate datele necesare facturării și expedierii coletului.
Confirmarea de inregistrare a comenzii primita de catre cumparator automat, nu creeaza obligatii contractuale si nu este o confirmare a faptului ca produsele sunt pe stoc.
Comanda plasata on-line de catre cumparator, va fi considerata valida numai dupa confirmarea acesteia de catre vanzator.

Validarea comenzii de catre Vanzator se face doar daca:
1. Datele de Cumparator sunt complete si corecte;
2. Produsele din comanda Cumparatorului sunt disponibile;
3. Nu exista erori in sistem care ar putea genera preturi gresite (ex.: valoare a pretului zero/lei).


CUM PLATESC?

Loveleather.ro ofera posibilitatea achitarii produsului la livrare sau online in maxima siguranta prin serviciul plationline. Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca loveleather”.

Magazinul online www.loveleather.ro foloseste pentru tranzactiile online serviciile Plationline.ro. Se poate efectua plata online cu cardul personal sau al firmei dumneavoastra, in conditii de siguranta deplina. Cardurile acceptate la plata sunt cele emise sub siglele VISA (Classic si Electron) si MASTERCARD (inclusiv Maestro). Plata se bazeaza pe un sistem securizat de procesare a tranzactiilor online care ofera confidentialitate, siguranta si simplitate in achizitia produselor si serviciilor prin Internet. Procesarea datelor de card se face in mod exclusiv prin intermediul bancii, magazinul nostru nu solicita si nu stocheaza niciun fel de detalii referitoare la cardul dumneavoastra.
Important de stiut! - Pentru platile prin card bancar nu este perceput nici un comision.
Pentru platile cu card bancar, tranzactia va aparea pe extrasul de cont al clientului platitor ca loveleather. Pentru comenzile platite cu cardul suma va fi returnata pe acelasi card utilizat la tranzactionare, in decurs de maxim 30 de zile de la acceptarea returului.


POLITICA DE RETUR
Ne dorim ca orice produs care ajunge la tine să reprezinte mai mult decât ceea ce aștepți. Înainte de livrare, fiecare produs este verificat și ambalat pentru a ne asigura că ajunge în cele mai bune condiții la tine. Și dacă totuși, din anumite erori ale noastre, alte erori care nu pot fi controlate de noi, sau motive ale tale, dorești să returnezi produsul comandat, te rugăm să ai în vedere mențiunile din această secțiune.
Atenție! În cazul unui produs personalizat sau realizat la comandă, posibilitatea de returnare al acestuia se anulează.
Poți returna produsele achiziționate prin intermediul unui Contract / document de plată, în următoarele situații:
1. Produsele au fost livrate / facturate greșit
2. Produsele au fost livrate cu defecte care afectează imaginea fizică a produsului sau funcționalitatea acestuia
Pentru returnarea produsului trebuie să notificați în scris la Loveleatherteam@gmail.com sau telefonic 0746390135!
Condiția obligatorie în cazul returnării unui produs este ca acesta să fie în aceeaşi stare în care a fost livrat (să aibă etichetele ataşate, ambalajul original şi documentele care l-au însoţit).
Costul transportului pentru returnarea produselor va fi suportat de către tine, în calitate de cumpărător, pentru returnarea banilor te rugam sa ne comunici contul bancare in care doresti ca banii sa fie returnati iar in termen de 14 zile lucratoare noi vom returna bnii in contul specificat de tine! În cazul în care ți-am trimis un alt produs decât cel comandat,cu defect de fabricare sau alte defecte ce schimba aspectul produsului , îl poți returna fără niciun cost adiacent. Noi vom suporta toate cheltuielile cu transportul și îți vom trimite produsul cerut imediat ce vom primi coletul.
Daca ai notificat, îți revine responsabilitatea de a te asigura că produsele la care ai făcut referire vor fi returnate în maxim 15 zile lucrătoare, în caz contrar, noi LoveLeather.ro vom considera cererea nefondată/invalidă și putem refuza returul.
 Returul este refuzat:
-       Pentru coletele returnate cu plata la destinaţie
-       În situația în care produsul nu este returnat în ambalajul original, împreună cu eticheta și documentele de însoțire originale
-       Dacă produsul returnat a fost purtat/utilizat în această perioadă sau prezintă defecte pe care nu le avea atunci cand a fost trimis initial
-       Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă.
În cazul rambursării contravalorii produsului, returnarea banilor se va face într-un termen de maxim 30 de zile de la primirea returului , banii ii retunam in contul bancar speficicat de client .Menţionăm că suma returnată este cea platită de tine/client la comandarea produselor minus taxa pentru curierat.
Pentru retur te rugăm să ne anunțați când este pregătit coletul și când se va trimite.
POLITICA DE PRETURI
Prețurile sunt exprimate in lei si reprezinta pretul final al produsului.
Există posibilitatea ca pe același model de produs ( același model, dar altă culoare, textură, material ) să existe mai multe variante de preț. Variațiile de preț pot reieși din diferența de preț de la materialele utilizate.
Pentru produsele personalizate sau realizate la comandă, pot exista costuri suplimentare față de un produs similar existent în stoc. Preturile produselor nu includ personalizarea acestora. Costul personalizarii va fi calculat si confirmat in functie de caracteristicile cererii si a comenzii. Toate costurile vor fi stabilite și comunicate înainte de înregistrarea comenzii. În cazul produselor personalizate, posibilitatea de returnare a produsului se anulează.