Acest site nu prelucreaza date cu caracter personal!
Foloseste fisiere de tip cookie atat ale noastre cat si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor nostri o experienta de navigare mai simpla si mai rapida!De accord

Despre noi

 In 2016 am inceput proiectul "Love Leather" un proiect drag noua , la care lucram cu drag zi de zi si nu avem de gand sa ne oprim ! Am inceput acest proiect confectionand diverse accesorii din piele naturala lucrate manual in Romania , lucru de care suntem foarte mandri ! Am crescut si ne-am dezvoltat datorita voua , motiv pentru care am inceput sa confectionam in atelierul Love Leather si haine inspirate din diferite stiluri !
Produsele noastre sunt originale , deosebite si potrivite oricarei persoane care doreste sa isi depaseasca limitele ! Avem produse de inspiratie ,create de noi sau modele confectionate in colaborare cu voi!
 Credem intr-o lume in care ai libertatea totala sa fii tu , sa fii diferit , sa porti ce iti place , asa ca promitem sa revenim cu modele noi si indraznete zi de zi! Facem moda accesibila si distractiva prin culori si stiluri diferite!
Existam pentru a va oferi increderea de a fi oricine doriti sa fiti!