Folosim fisiere de tip cookie atat ale noastre cat si ale tertilor pentru a furniza vizitatorilor nostri o experienta de navigare mai simpla si mai rapida !De accord

Iată câteva soluții capabile să surprindă, borsete din piele !

borsete din piele
Borseta pentru dama din piele naturala
1

Borsete din piele

Pentru mai multe sau comenzi vizitati : www.loveleather.ro

Choker din  piele pentru  femei, borsete din piele , fuste si rochii din piele , accesorii pentru  “fashion days”  toate făcute strict din piele naturală și manuală.Pentru a primi produsele noastre la domiciliu, trebuie doar să faceți clic pe link-ul de produse pe care îl vedeți in dreptul produsului si să navigați pe site-l nostru care cuprinte ca si  borsete din piele   . Alegeți culoarea preferată și adăugați-o în coș și completați comanda în câțiva pași simpli. În cele din urmă, amintiți-vă că puteți personaliza produsele la cerere !

Artizanatul, creațiile unice ale ambarcațiunilor și pungile din piele personalizate, caracterizate prin pasiune, atenție la detalii și alegerea celor mai bune materiale. Atelierul loveleather.ro folosește cea mai buna  piele naturala. Genți, portofele, curele, choker  și accesori de corp , cu un raport excelent calitate-preț. Toate articolele vândute de loveleather.ro , fiecare piele utilizată este o piesă unică aleasă cu mare grijă. Produsul finit respectă caracteristicile de moale, respirabilitate, rezistență și toate atingerile de finisare ale unui produs realizat manual.

Un comentariu

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Error in imagettfbbox function